PILDID ⟩ Hästi hoitud saladus: Lasnamäe paneelmaja peidab endas opulentset kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Paneelmaja Lasnamäel.
Paneelmaja Lasnamäel. Foto: KV.EE

Lasnamäe paneelmajas otsib hoole ja armastusega lummava välimuse saanud korter uut omanikku.

Üheksakorruselise hoone esimesel korrusel asuv korter paistab silma romantilise sisu poolest. Viietoalises kodus domineerivad heledad toonid ja romantiline Inglise stiilis sisustus. Korter läbis kümme aastat tagasi ulatusliku uuenduskuuri, kuid pererahvas ei ole käed rüpes ilu nautima jäänud, vaid on järjepidevalt oma kodu värskendanud.

Söögituba.
Söögituba. Foto: KV.EE

Kaunisse korterisse sisenedes tervitab uut pererahvast avar esik, mille põrandat katavad keraamilised plaadid. Sissepääsu kõrval olevasse seina on ehitatud mahukas garderoob, kuhu saab mugavalt üleriided peita. 

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Esikust edasi liikudes jõuab valgusküllasesse kööki. Tammepuidust valmistatud köögimööbel on vastupidav ja kvaliteetne. Kaunilt sisustatud söögitoa osast pääseb klaasist rõdule, kus saab keskpäevast päikest nautida.

Rõdu.
Rõdu. Foto: KV.EE

79,1 ruutmeetri suuruses korteris on kokku neli hubast magamistuba. Vannituba ja tualettruum asuvad üksteisest eraldi. Vannitoa seinad ja põrandad on kaetud hallikates toonides hoolega valitud keraamiliste plaatidega.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Kortermajas tegutseb aktiivne ühistu, kelle usina töö tulemusel on uuendatud maja fassaadi ja otsaseinu. Ühistul ei ole laene, tänu millele on korteri ülalpidamiskulud võrdlemisi madalad.

Romantilise kodu eest tuleb uuel pererahval välja käia 124 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles