Viie miljoni tähe hotell: veeda öö Islandi kilemullis

Kodu.postimees.ee
Copy
Buubble
Buubble Foto: Anthony Do / SWNS.COM/Anthony Do / SWNS.COM

Lääne-Islandil asuvasse Reykholti küla metsatukka on üles seatud väga eriline öömaja. Külalisi ootab ees öö kilemullis – midagi sellist iga päev ei koge.

Buubble nimelist majutusasutust külastavad inimesed veedavad öö Islandi maalilise tähistaeva all. Virmalised, langevad tähed või hoopis kesköine päike – see saab olema väga eriline öö. 

«Mõned lapsepõlveunistused käivad meiega terve elu kaasas. Tähtede all magamine ja virmaliste tantsu vaatamine on üks nendest unistustest, mida tahtsime täita,» kirjeldab ettevõtte juht Robert Robertson Buubble öömaja saamislugu.

Kilemullis on olemas suur voodi, kus üksi või kahekesi mõnusalt kerra tõmmata. Mullist mõnedkümned meetrid eemal asub teenindusmaja, kus on olemas kaks vannituba ja köök. Kokku on ettevõte püsti pannud kolm kilemulli. 

Üks kolmest majutusasutuse kilemullist.
Üks kolmest majutusasutuse kilemullist. Foto: Anthony Do / SWNS.COM/Anthony Do / SWNS.COM / Scanpix

Ettevõte kirjeldab end kui «viie miljoni tähe» hotelli ning Robertsoni sõnul ootab kõiki külalisi ees unustamatu öö. Vastavalt aastaajale saavad ööbijad nautida kas kesköist polaarpäikest või hoopis pikka ja pimedat polaarööd. 

Erakordse ööbimiskogemuse saamiseks külasta Buubble kodulehekülge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles