PILDID Tiskre Versailles: kulla ja karraga kaunistatud mõis paneb ahhetama

Kodu.postimees.ee
Copy
Tiskre villa.
Tiskre villa. Foto: KV.EE

Tiskre asumis pakutakse müüa üht vabariigi uhkeimat kaasaegset mõisahoonet. 

Suursugune mõisahoone valmis aastal 2008 ning on sellest ajas saadik olnud Tiskre säravaim ehitis. Justkui kullaga ülevalatud villa lausa kiirgab luksust. Kahekorruselise hoone kogupindala on 313,8 ruutmeetrit. Kui sulle meeldib kuld, kard ja Kreeka mütoloogia, siis on see villa just sulle.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Mõisahoone esimesel korrusel paikneb suur elutuba, kabinet, köök-söögituba, avar trepihall, saunad koos eesruumidega, dušinurk ning kaks tualetti. Hoone teisel korrusel asub kaks magamistuba, suur garderoob, buduaar ning avar vannituba. 

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Hoone on ehitatud kõrge kvaliteediga looduslikest materjalidest. Sisekujunduses on hoitud neo-barokk stiili ning enamik mööblist pärineb tuntud Itaalia tootjatelt. Seinu kaunistavad maailmakuulsate kunstnike maalide suurepärased koopiad. 

Trepihall.
Trepihall. Foto: KV.EE

Kinnistu pindala on 1239 ruutmeetrit. Kaunist aed on valminud eritellimusena. Uhked ilulilled ja -puud teevad sellest tõelise paradiisiaia. 

Tiskre asumi mererand jääb mõisahoonest kõigest neljasaja meetri kaugusele. Majast kõigest paari kilomeetri kaugusele jäävad ka toidupoed, restoranid ja spordiasutused. 

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Suursuguse elamise eest tuleb uuel omanikul välja käia 545 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles