Armsal põhjusel pubi taasavamise edasi lükanud Peter: see on olulisem kui kasum

Kodu.postimees.ee
Copy
The Volunteer Tavern
The Volunteer Tavern Foto: SWNS/SWNS/Scanpix

The Volunteer Taverni omanik Peter Gibbs langetas otsuse lükata pubi taasavamine ühel väga armsal põhjusel teadmatusse tulevikku edasi.

Ühendkuningriigis Bristoli linnas asuv pubi on alates riigis kehtestatud eriolukorda suletud olnud. Briti valitsus on andnud loa meelelahutusasutused neljandal juunil avada, kuid Peter jätab oma asutuse uksed suletuks. 

Majanduslikult raske otsuse taga peitub pubi õlleaias pesitsev lind, vahendab mirror.co.uk. «Eelmisel aastal tegi üks lind maja räästa alla oma pesa. Kahjuks ründas seda harakas ja ema pidi oma pojad hülgama. Nüüd on seesama lind meie juures tagasi. Seekord tegi ta oma pesa aias olevasse põõsasse. Meie asutuse aed on alati paksult rahvast täis, seega ei saaks lind rahus oma poegi üles kasvatada,» põhjendab Peter otsust pubi suletuks jätta.

Pubi aias pesitseva linnu munad.
Pubi aias pesitseva linnu munad. Foto: Volunteer Tavern / SWNS/Volunteer Tavern / SWNS / Scanpix

Pubiomaniku sõnul leidis linnupesa üks tema alluvatest. Pubi taasavamise teemalisel koosolekul olid kõik ühel meelel – esmatähtis on tagada linnule rahulik keskkond. Asutuse pererahvas pani tiivulisele külalisele nimeks Mama Mint.

Peter lisab, et kuigi linnule ohutu keskkonna tagamine on oluline, ei ole Ühendkuningriigi meelelahutusasutuste avamiseks veel õige aeg. «Minu alluvuses töötavate inimeste tervis ja heaolu on esmatähtsad. See on minu jaoks palju olulisem kui kasum,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles