PILDID ⟩ Isa ehitas pojale invaskuutrist ägeda reka

Kodu.postimees.ee
Copy
Mees ehitas pojale invaskuutrist uhke mänguauto.
Mees ehitas pojale invaskuutrist uhke mänguauto. Foto: WILLIAM LAILEY / CATERS NEWS AGENCY/WILLIAM LAILEY / CATERS NEWS AGENCY / SCANPIX

Kuldsete kätega mees ehitas oma kolmeaastasele pojale vanast invaskuutrist puldiga juhitava mängurekka.

Inglismaal elav Dan hakkas masinat ehitama kaks aastat tagasi, kui tema poeg oli kõigest ühe aasta vanune. Mees teadis, et varsti tunneb ta poeg sellest suurt rõõmu. Nüüdseks on väike mudilane päris oma reka uhke omanik. Masin kaalub 200 kilogrammi ning selle tippkiirus on 11 kilomeetrit tunnis.

Mängureka ehitati vana invaskuutri ümber.
Mängureka ehitati vana invaskuutri ümber. Foto: DAN HULL / CATERS NEWS/DAN HULL / CATERS NEWS / SCANPIX

Masinale saab kinnitada ka haagise, mille valmistas Dan kodust leitud kolast. Elektrikuna töötav mees ütles Daily Mailile antud intervjuus, et on alati armastanud oma kätega meisterdamist. «Mulle on alati meeldinud asju ehitada. Võtsin eesmärgiks oma pojale liikuv masin ehitada. Ta on sünnist saati suur rekafänn olnud, seega tundus sellise masina ehitamine ainuõige valikuna,» räägib ta.

Mängureka enne ülevärvimist.
Mängureka enne ülevärvimist. Foto: DAN HULL / CATERS NEWS/DAN HULL / CATERS NEWS / SCANPIX

Vanast invaskuutrist valmistatud uhke mänguasi on puldiga juhitav. Masina kere on ehitatud puidust. «Ta tahab sellega nüüd igale poole sõita. Inimesed jäävad tänaval lausa seisma ja küsivad, kust ma sellise pilli sain! Üks mees sõitis isegi spetsiaalselt kohale, et mängurekat oma silmaga näha,» lisab Dan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles