Pereema katsetas kuulsa telekoka pannilabida puhastustrikki, mis ajas tal südame pahaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Austraalia pereema sai šoki, kui katsetas kuulsa telekoka Matt Prestoni puidust pannilabida puhastusnippi. 

Enamik meist kasutab toidu valmistamiseks puidust pannilabidat. Labida puhastamine tundub esmapilgul imelihtsana – viska see nõudepesumasinasse või nühi see voolava vee all nuustikuga puhtaks. Lusikat visuaalselt inspekteerides tundub see puhas, kuid enamik mustusest on puidu pooride vahele imbunud, kirjutab news.com.au

Selleks, et teada saada, kui räpane sinu puidust pannilabidas tegelikult on, soovitab telekokk pista see kahekümneks minutiks keevasse vette. Mustus hakkab puidu pooride vahelt vaikselt eralduma. Austraalia pereema üllatuseks eraldus tema pannilabidalt lausa nii palju rokka, et see ajas tal südame pahaks.

Preston rääkis sellest trikist 2016. aastal ajakirjale Delicious antud intervjuus. «Kuigi puidust pannilabidas näeb puhas välja, selgub tõde alles siis, kui pistad selle kahekümneks minutiks keevasse vette. Nuusuta seda vett – lõhnab päris vastikult! Kas sa tahad sellise pannilabidaga süüa teha?» rääkis Preston.

Telekokk soovitab kasutada hoopis kuumakindlast silikoonist valmistatud pannilabidat. «Silikoonlabidad on väga hügieenilised ning samas painduvad. Sellise labidaga on väga mugav poti või panni ääres olevat toitu kätte saada,» õpetas Preston.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles