Kuidas küll? 30 aastat hüljatud tibatillukese maja eest küsitakse utoopiliselt kõrget hinda

Kodu.postimees.ee
Copy
Lagunenud maja läheb krõbeda alghinna eest oksjonile.
Lagunenud maja läheb krõbeda alghinna eest oksjonile. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

Lagunenud maja on Londoni kosmopoliitses Brixtoni linnaosas silma riivanud juba pea kolmkümmend aastat. Eluohtlik hoone läheb 30. juulil oksjonile ning selle alghinnaks on määratud 400 000 naela (445 000 eurot).

Kolmekorruseline hoone on väga kehvas seisus, kirjutab dailymail.co.uk. Kõik maja aknad on kas sisse pekstud või kinni löödud, vahelaed on osaliselt sissevajunud ning katus meenutab pigem sõela. Kõikidest nendest puudustest hoolimata läheb maja üpris krõbeda alghinnaga oksjonile. 

maja vahelaed on osaliselt sisse vajunud.
maja vahelaed on osaliselt sisse vajunud. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

Maja müügiga tegeleb oksjonimaja Auction House London. Viimati vahetas hoone omanikku 2014. aastal, siis käidi maja eest välja 1,15 miljonit naela (1,27 miljonit eurot). Lagunenud hoone müügiga tegelevate maaklerite sõnul oodatakse ka seekordsel oksjonil kõva rebimist.

Pisikesse majja saab rajada kolm korterit.
Pisikesse majja saab rajada kolm korterit. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

«Maja on viimased 30 aastat hüljatud olnud. Põhimõtteliselt on tegemist majakarbiga, kuhu on võimalik rajada kolm korterit. Arvestades Londoni kinnisvarahindu, on tegemist väga magusa pakkumisega,» räägib oksjonimaja direktor Andrew Binstock. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles