Koristushull teismeline: kõik mu taskuraha läheb tolmulappide ja puhastusvahendite alla

Kodu.postimees.ee
Copy
Noore neiu hobiks on koristamine.
Noore neiu hobiks on koristamine. Foto: Hannah Rhodes / SWNS.COM/Hannah Rhodes / SWNS.COM / Scanpix

Enamikes teismelistes tekitab isegi tolmulapi nägemine külmajudinaid, kuid Ühendkuningriigis elava Hannahi jaoks on koristamine lausa lust.

Eriolukorra ajal kodus aega surnuks löönud Hannah Rhodes leidis endale üpris kummalise hobi. 16-aastane neiu avastas enda jaoks koristamise rõõmud ning lõi isegi Instagrami kasutaja, et õpitud trikke ja nippe teistega jagada.

Veebiväljaandele Gazettelive antud intervjuus räägib Hannah, et sattus uue hobi otsa puhtjuhuslikult. «Mulle on alati koristamine meeldinud, kuid ma ei võtnud seda varem nii tõsiselt. Kui märtsis koolid kinni pandi, leidsin, et just praegu on õige aeg oma oskusi lihvida ja koristusmaailma suunamudijaks püüelda. Ma ei kuluta oma taskuraha meigile või riietele, ostan selle eest hoopis puhastusvahendeid,» räägib Hannah.

Hannahi Instagrami konto on kiirelt palju tähelepanu saanud. Hetkel on neiul üle neljatuhande ustava jälgija, kes neiu tegemistele kaasa elavad. «Ma ei öelnud emale, et seda teen. Kui 900 inimest oli hakanud mind jälgima, leidsin, et peaksin sellest ilmselt oma emale rääkima. Iga kord, kui ma midagi koristan, teen sellest väikese video ja postitan selle Instagrami. Ma tõesti armastan koristada, see on minu jaoks kinnisidee,» lisab Hannah. 

Neiu emale Gailile on tütre tavatu hobi meeltmööda. «Teismelise neiu jaoks on nelja seina vahel passimine piinarikas. Koristamine aitas tal keskenduda ja energia kuhugi kasulikku suunata. Mina talle kätt ette ei pane!» räägib Hannahi ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles