PILDID ⟩ Vääna-Jõesuus asuv maja näeb välja kui helesinine unistus

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Vääna-Jõesuus.
Maja Vääna-Jõesuus. Foto: KV.EE

Imelises Vääna-Jõesuu külas on müüa helesinine viietoaline maja. Rahulikus piirkonnas asuv tuttuus kahekorruseline maja on ehitatud 2020. aasta kevadel. 

Rohelusega ümbritsetud kaunis elamu on tõeline maiuspala neile, kes pealinna kärast maale põgeneda tahavad. Kauni maja kogupindala on 159,6 ruutmeetrit, millele lisandub 20 ruutmeetri suurune viimistletud pööning. Elamut ümbritseva krundi pindala on 946 ruutmeetrit. 

Imeline maja Vääna-Jõesuus.
Imeline maja Vääna-Jõesuus. Foto: KV.EE

Hoone esimesel korrusel asub esik, avara planeeringuga köök-söögituba, vannituba, saun koos eesruumiga, elutuba ja üks magamistuba. Päikesekiiri saavad uued omanikud püüda avaral terrassil, kuhu pääseb köögist. Teiselt korruselt leiab uus omanik kolm magamistuba ja tualeti.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Maja hoiab soojas õhk-vesi küte, mis tagab mõistlikud ülalpidamiskulud ning on äärmiselt kasutajasõbralik. Värske õhu eest hoolitseb soojustagastusega sundventilatsiooni süsteem. Lisaks on hoonele paigaldatud välisvalgustus, mis loob õhtutundidel hubase ja meeldiva keskkonna. 

Saun.
Saun. Foto: KV.EE

Maja asend ning kinnistut piirav kõrghaljastus tagab väga privaatse olemise. Vääne-Jõesuu liivarand jääb elumajast kõigest 250 meetri kaugusele. See kant on aastakümneid suvituspiirkonnana kõrgelt hinnatud. Ka pealinn asub kinnistule võrdlemisi läheda, jäädes kõigest 18 minutilise autosõidu kaugusele. ​

Teine korrus.
Teine korrus. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb imeilusa kodu eest välja käia 249 900 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles