Tartu uue pilvelõhkuja tipus avati vinge ökokontor, kus saab ka leili visata

Kodu.postimees.ee
Copy
Pipedrive'i Tartu kontor.
Pipedrive'i Tartu kontor. Foto: Helis Hämarsalu/Pipedrive

Tartu linna uus pilvelõhkuja hakkab sellest nädalast olema koduks Eesti tarkvarahiiule Pipedrive. Hoone ülemisele kolmele korrusele koliv ettevõte on maha saanud tõeliselt ainulaadse ökokontoriga.

Pipedrive'i Tartu arendustiimi juhtiva Marko Nõu sõnul on uue kontori ehitamine Tartu meeskonnale suur tunnustus ja märk usaldusest. «Kuna kasvasime oma eelmistest Tartu kontoritest väga kiiresti välja, siis otsustasime sel korral veidi suurema varuga ruumide kasuks,» ütles Nõu.

Emajõe ääres asuva kontori loomist algusest lõpuni vedanud Pipedrive'i haldusjuht Age Alliksaare kinnitusel on suuremad kolimistööd 360-kraadise linnavaatega kontorisse lõppenud. «Uue kontori puhul oli meie jaoks oluline, et seal oleks piisavalt valgust, õhku, hea heliisolatsioon ning ruumi vabal ajal puhata ja lõõgastuda. Lisaks pöörasime erilist tähelepanu kontori võimalikult väikesele jalajäljele nii taaskasutatud materjalide näol sisekujunduses kui ka töötajate keskkonnateadliku käitumise soodustamises,» sõnas Alliksaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles