Aasta ehitaja konkursile saab esitada kandidaate

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Arvo Pärdi Keskuse ehituse eest pälvis 2018. aastal tiitli Jaan Tootsi.
Arvo Pärdi Keskuse ehituse eest pälvis 2018. aastal tiitli Jaan Tootsi. Foto: Vladislav Musakko/Virumaa Teataja/Scanpix

Eesti Ehitusettevõtjate Liit kuulutab välja konkursi «Aasta ehitaja 2020», mille tulemusena selgitatakse välja parim ehitusjuht, kelle tööle on andnud oma tunnustuse nii tema poolt juhitud ehitusobjekti tellija, arhitekt, projekteerija kui ka omanikujärelevalve teostaja. Konkursi eesmärk on propageerida ehitaja ametit ja tunnustada oma ala parimaid.

«Aasta ehitaja» konkurssi korraldatakse juba aastast 2009. Konkursist on aastatega saanud Eesti ehitusmaastiku traditsiooniline sündmus, mis tõstab avalikkuse ette aasta jooksul valminud huvitavamad, kvaliteetsemad ning keerulisemad ehitised ja nende ehitamisega seotud inimesed. 

Tiitlile võib esitada nii pea- kui alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt on valminud ajavahemikul 2. oktoober 2019 kuni 1. oktoober 2020. Kandidaate saab esitada kuni 9. oktoobrini 2020.

Konkursi võitja kuulutatakse välja 25. novembril toimuval Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Eesti Ehitusettevõtjate Liidu, Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu, Eesti Ehitusinseneride Liidu ja Eesti Arhitektide Liidu koostöös korraldataval konverentsil «Ehitus 2021+ Kvaliteetne ruum».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles