VAU! ⟩ Laulasmaal müüakse sigavinget maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Laulasmaa külas.
Maja Laulasmaa külas. Foto: KV.EE

Lääne-Harju vallas Laulasmaa külas müüakse imeilusat maja, mis jääb kaunist Põhja-Eesti rannikust vaid ühe kilomeetri kaugusele. 

Laulasmaa külas asuv maja läbis 2008-2009 aastal ulatusliku uuenduskuuri, mille käigus ehitati maja 70 protsenti suuremaks. Hoobilt üle poole suuremaks saanud hoone kogupindala on 191,1 ruutmeetrit ning seal on kokku viis tuba. 

Terrass.
Terrass. Foto: KV.EE

Hoone esimesel korrusel asub elutuba, köök, panipaik, kaminaruum, saun, vannituba ja abiruum. Teiselt korruselt leiab uus omanik kaks magamistuba. Imelise elamise ees asub suur ja avar terrass, kust leiab ka mõnusa kümblustünni. 

Värske vesi jõuab majja puurkaevust ning kanalisatsioon on hetkel lahendatud mahutiga. Õnneks jõuab varsti ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni väljaehitamine, millega on uuel omanikul võimalik liituda. 

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Hoone kütmiseks on mitu varianti. Külmadel talvekuudel saab sooja tuppa, kasutades elektriradiaatoreid, põrandakütet või pliiti. 

Lisaks peamajale asub kinnistul ka suur aiamaja. 13,4 ruutmeetri suurune hoone on ideaalne koht aiatööriistade ja muu vajaliku hoiustamiseks. 

Saun.
Saun. Foto: KV.EE

Kaunis maja asub logistiliselt väga mõnusas kohas. Hoone lähedusse jääb lasteaed, kool, Laulasmaa spaa ja toidupood. Lohusalu sadam asub elamust kõigest nelja kilomeetri kaugusel.

Teine korrus.
Teine korrus. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb ägeda elamise eest välja käia 192 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles