PILDID Otepää lähedal müüakse kliimasoojenemiskindlat talu: elamine jääb ka peale jääkuplite sulamist kuivale

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Otepää kuppelmaastikul.
Maja Otepää kuppelmaastikul. Foto: KV.EE

Talvepealinnast kõigest seitsme kilomeetri kaugusel asuvat talu eraldab merepinnast Eesti kohta üpris muljetavaldavad 180 meetrit. Arvestades, et kogu maailma jääkuplite sulamisel hinnatakse mereveetaseme tõusuks ligikaudu 80 meetrit, jääks talu ka kõige mustema stsenaariumi korral kuivale. 

Otepää kuppelmaastikul asuv privaatne talu on ideaalne pelgupaik neile, kes linnakärast põgeneda tahavad. Päris oma tiik ja suitsusaun – mida veel elult tahta? Pargi nimeline kinnistu jääb Valga- ja Põlvamaa piirile. Kauni loodusega ümbritsetud kinnistu teevad peale kõrgusest tingitud hõreda õhu veel eriliseks sealt avanevad kaunid vaated. 

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Kinnistul asuv peamaja vajab aastaringseks elamiseks kaasajastamist. Hoone kogupindalaks on 91,4 ruutmeetrit, mille sisse mahub tuulekoda, köök, kaks läbikäidavat tuba ning kaks magamistuba. Kuna elamu ei jää Otepää maastikukaitsealale, on hoonet võimalik ka laiendada.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Lisaks peamajale asub kinnistul ka täiesti tipp-topp seisus suitsusaun, remonti vajav ait ning kelder. Hooned on ühendatud ka elektrivõrguga. 

Kinnistu kogupindala on 2,32 hektarit, millest enamuse moodustab looduslik rohumaa ja õueala. Kinnistule pääseb asfalteeritud teedpidi. 

Peamaja.
Peamaja. Foto: KV.EE

Uuel omaniku tuleb uputuskindla talu eest välja käia 49 999 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles