Veronika Arumets on koos abikaasaga Harjumaa uusarendusse imeilusa heledates toonides kodu loonud. Öeldakse, et ükski kodu ei saa kunagi valmis, kuid vähemalt kontorinurgaga on noorpaar ühele poole saanud. Kirglik kodukujundaja räägib, kuidas funktsionaalne ja ilus kodukontor valmis ning mida tuleb selle loomisel silmas pidada.

Mõte koju pisike kontorinurgake üles seada tekkis Veronikal ja tema abikaasal kohe, kui uude elamisse sisse koliti. 100-ruutmeetrises paarismajas tube just ülearu palju ei ole, kuid üks magamistuba jäi vabaks. Eelmises kodus sai Veronikale selgeks, et kontorinurk ja magamistuba omavahel kokku ei sobi, seega saigi võetud eesmärgiks uues kodus need kaks teineteisest eraldada. 

«Eelmises kodus oli arvutilaud magamistoa nurgas. See ei olnud meie jaoks tegelikult kõige parem lahendus. Kui üks tahab õhtul ülikoolitööd teha, siis teist, kes magada tahaks, segab klaviatuuril klõbistamine. Üldse olen nüüd aru saanud, ei kui vähegi võimalik, peaks magamistuba olema võimalikult rahulik ning üleliigne kraam ja müra sinna ei sobi,» räägib Veronika. 

Kommentaarid
Copy