Peagi valmivast Fahle pargist saab linna uus süda

Kodu.postimees.ee
Copy
Fahle park.
Fahle park. Foto: Fausto Capital

​Tallinna kesklinna kerkiva Fahle Pargi ärilinnaku loojad plaanivad lisaks büroohoonetele linnakusse tuua huvitavad kohvikud ja restoranid, meelelahutusasutused, spordiklubid ja mitmed muud mugavus ja avalikud teenused.

«Fahlest peaks lähiaastatel kujunema oluline sõlmpunkt mitte ainult siin töötavatele inimestele, vaid kõigile linlastele ja Tallinna külalistele,» rõhutas ärilinnaku rajaja Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov.

Mihailovi sõnul annab Töötukassa karjäärikeskuse hiljutine kolimine pealinna tuiksoonele kerkivasse Fahle Parki eeskuju ka teistele avalikele teenustele. «Inimestele on väga oluline, et teenused asuks hästi ligipääsetavas kohas,» rõhutas ta.

Fahle park.
Fahle park. Foto: Fausto Capital

Peatselt on linnakus valmis saamas Eesti esimene galeriitänav – ainulaadne klaaskatusega siseala, kus leidub eriteemalisi parke, väljakuid ja puhkealasid. «Fahle Pargi fookuses on inimesed ja nende heaolu, tänapäevase töökultuuri ja mugava elustiili ühildamine. Asukoht, Fahle ajalugu ning planeeritavad ärilinnaku võimalused loovad heaolutunde igaühele, kes siia hommikuti sammud seab,» rääkis Fausto Capitali turundus- ja kommunikatsioonikoordinaator Mari-Liis Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles