PILTUUDIS ⟩ Elva spordihoone tualettruumi klaassein ajab kohalikke muigama (1)

Madis Kartau
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Elva spordihoone.
Elva spordihoone. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Männilinna rahva pikalt oodatud uhke spordihoone avati mõned nädalad tagasi. Iga uue maja sisseõnnistamisega kaasneb ka mõni õnnetus – ei ole ka Elva spordihoonel sellest pääsu. 

Arbi järve äärde rajatud spordihoone on linna üks säravaim pärl, mis hiljuti valminud promenaadi veelgi kaunimaks teeb. Suureks õnnetuseks lendas aga muruniiduki terade vahelt spordihoone aknasse kivi. Kivi tabas tualettruumi toonitud klaasi, mis selle peale purunes. Katkisest klaasist suurt tolku ei ole, seega asendati see uuega. 

Uus klaas pani linnaelanikud aga muhelema, kuna see on täiesti läbipaistev. Kentsakas vaatepilt ei ole õnneks jääv. Elva linna kommunikatsioonispetsialisti sõnul ootab klaas toonivat katet, mis pakub vähe rohkem privaatsust. Seniks aga pakub ajutine lahendus linnaelanikele rohkelt nalja. 

Elva spordihoone ajutine klaassein.
Elva spordihoone ajutine klaassein. Foto: Lugejapilt

Elva spordihoone asub Elva põhikoolimaja taga. Hoone esimesel korrusel asub suur spordisaal koos riietus- ja administreerimisruumidega. Teisel korrusele jääb jõusaal, aeroobika- ja treeningsaalid, kõrgushüppeala ning tribüünid. Spordihoone on ühendatud põhikooli hoonega klaasist õhugaleriiga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles