UUS SAADE «Hingesoojus» tõmbab sügavalt kuristikust välja need, kes omal jõul enam toime ei tule

Kodu.postimees.ee
Copy

Uue heategevussaate tegijad annavad endast kõik, et aidata inimesi üle Eestimaa, kes olude sunnil peavad leppima kasinate elutingimustega.

«Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu võtab teatepulga üle armastatud telesaatelt Kodutunne. Sügavast kuristikust tõmmatakse välja need, kes seda tõeliselt vajavad.

Saatused on neil peredel erinevad, küll on tegemist tublide eestimaalastega, kes vajavad lihtsalt tuge, et raskest olukorrast edasi liikuda.

Heategevussaate eesmärk on ulatada abikäsi kõigile, olenemata soost, vanusest või pere suurusest. Paremaid elutingimusi väärivad nii eluhammasrataste vahele jäänud üksikud vanainimesed kui ka paljulapselised suurpered või üksikvanemad.

Esimesel hooajal läheb «Hingesoojus» appi üheksale perele. Nende seas on nii mitme lapsega üksikvanemaid kui ka teisi erineva elusaatusega inimesi, ühel raskem elu kui teisel. Kuid neid vapraid eestlaseid iseloomustab alati üks – valmisolek ja tahe oma elu paremuse poole muuta.

«Hingesoojus» on Kanal 2 eetris juba homme kell 20:00.

Saate heategusid saavad toetada ka kõik vaatajad. Pidevalt on avatud annetustelefonid ning annetusi saab teha ka «Hingesoojuse» arvelduskontole.

Annetusnumbrid:

9002205 5 EUR

9002210 10 EUR

9002250 50 EUR

MTÜ Kanal2 Heategu arvelduskonto EE272200221074700429

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles