PILDID JA VIDEO ⟩ Selline näeb välja lätlaste hiiglaslik ehituspood, mis sel nädalal Tallinnas uksed avas

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy

Läti jaekaupluste kett DEPO avab täna oma esimese kaupluse Tallinnas Avala ärikvartalis. 25 000-ruutmeetrine DEPO on praegu Eesti suurim kodu- ja aia remondi- ja ehituskaupade pood, kust leiab üle 100 000 toote.

DEPO on Läti ehitusmaterjalide pood-ladu, mille põhifookus on isetegemise lahendused.

«Oleme spetsialiseerunud do-it-yourself-lahendustele, pakkudes laia valikut kodu, aia, remondi ja ehituse jaoks. Lisaks poele on DEPO-l ka suur ladu, mis tähendab, et kõik kaubad on ostmise hetkel kohe saadaval,» selgitas DEPO kauplus-lao turundusdirektor Rimants Jugans.

Ta lisas, et kuigi DEPO hoone võib tunduda esmapilgul tavaline, siis ligi 25 000-ruutmeetrise hoone teeb eriliseks keskkonnasõbralik katusematerjal, mis aitab neutraliseerida sõidukite heitgaasi emissiooni. Hoone katusel laiub 15 000-ruutmeetrine Tallinna suurim päikesepark, mis aitab katta kolmandiku kogu planeeritava Avala ärikvartali energiatarbimisest.

Lisaks DEPO kauplusele valmib Avala kvartalisse aasta lõpuks ka esimene 12-korruseline büroohoone Electra, mis juhindub targa maja kontseptsioonist ning pakub kesklinnas parimat elektriautode laadimisvõimalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles