INTERVJUU ⟩ Rootsi tippkokk Sebastian Gibrand nuudlitest ja purgisupist: iga eine ei peagi ilmatuma uhke olema

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Sebastian Gibrand Bocuse d'Or pidulikult vastuvõtul Lennusadamas.
Sebastian Gibrand Bocuse d'Or pidulikult vastuvõtul Lennusadamas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Äsja võõrustas Tallinn Euroopa tippkokkasid. Elu24 küsis Rootsi köögiprofilt, kas ta mõnikord õhtuti kodus purgisuppi ka sööb ja kelleks tahtis saada, kui veel väike oli.

Sul on ilmselt pikk päev selja taga. Kuidas valmistusid kokandusmaailma prestiiźikamaks kokandusvõistluseks? Said ikka sõba silmale?

Jah, on väga pikk päev olnud. Ma ärkasin kuskil kella viie paiku. Päevakava on intensiivne, kõik jookseb filmi kombel silme eest läbi. Aga eestlased on väga tubli töö ära teinud. See on üks parimaid toimumispaiku sellel võistlusel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles