Omanäoline maaküttega kodu Lagedi Kodus ootab sind

Copy
Foto: Everaus Kinnisvara

Lagedi Kodu on modernne ja ökonoomne elamuarendus Tallinna lähistel Pirita jõe vahetus läheduses Lagedil. Kahes etapis kerkib Lagedile 35 ridaelamu- ja paarismajaboksi ja 1 eramu ning 13 korteriga kortermaja. Esimese etapi kodud on müüdud ja esimesed pered juba sissegi kolinud. Alanud on teise etapi ehitus ja müük.

Tallinn on lähemal, kui arvad ja Lagedi on omanäolisem, kui ehk tead

Evaraus Kinnisvara tegevjuhi Janar Muttik sõnul huvi linnalähedaste uusarenduste vastu aina kasvab. „Inimesi kõnetab roheline ja turvaline keskkond üha enam. Hinnas on uusarendused, kus lisaks eelnimetatule on korralik taristu. Kõik see on Lagedi Kodus olemas“, kinnitab Janar Muttik. Lagedi Kodu on ideaalseks koduks neile, kes unistavad suurepärase linnaühendusega, turvalisest, looduskaunist ja madalate ülalpidamiskuludega elukohast.    

Rong, mis peatub uusarendusest mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel, viib veidi üle tunnise intervalliga Ülemistele 8 minutiga ja Balti jaama 17 minutiga. Mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel asub ka bussipeatus. Autosõit kesklinna kestab kuni 15 minutit. Asukoht Tartu ja Narva maantee vahelisel alal ja raudtee läheduses tagab liikumisvõimaluse mitmel suunal nii Tallinnasse kui mujale Eestisse ning tulevikus Rail Baltic’ga ka mujale Euroopasse.   

Foto: Everaus Kinnisvara

Lagedil tegutsevad põhikool ja lasteaed, mis asuvad Lagedi Kodust kõigest 750m kaugusel. Vähem kui 10 km kaugusel asub Jüri Gümnaaasium, mille uus hoone valmib 2023. aastal. Koos ridaelamute ja paarismajadega ning kortermajaga rajab arendaja piirkonda valgustatud üle 1,2 ha suuruse pargiala koos haljasala, palliplatsi, kelgumäe ja mänguväljakuga. Lisaks Lagedi valgustatud kergliiklusteedele ja terviseradadele võimaldavad sportlikku ja tervislikku elustiili harrastada rohkete võimalustega Jüri ja Loo spordihooned, 15-minutilise autosõidu kaugusel asuv golfikeskus ja uhiuue laudteega Mädajärve matkarada ning 30-minutilise rongisõidu kaugusel asuv Aegviidu-Kõrvemaa puhkeala.         

Lagedi teevad omanäoliseks alevikku läbiv Pirita jõgi, mille kaldaid ühendab rippsild ning jõe vahetusse lähedusse rajatav moodsa arhitektuuriga elamuarendus Lagedi Kodu.

Foto: Everaus Kinnisvara

Kvaliteetsed ja ökonoomsed lahendused  

Raadius Arhitektide poolt projekteeritud majad ehitatakse raudbetoonist vundamendile ja Bauroc Ecoterm+ 375 kiviplokist (kortermaja täisvalu betoonplokist) välisseintega. Fassaadil moodustavad tasakaaluka koosluse krohv, puit ja plekk (kortermaja fassaadil krohv, puit ja betoonplaat). Majade aknad ja klaasuksed on kolmekordsest klaaspaketist plastraamis. Sooja annab Thermia maaküttesüsteem ja puhta õhu tagab soojustagastusega ventilatsioon. Valikus on kolm erinevat siseviimistlupaketti.  

„Kuna oleme ka varem sarnase tehnoloogilise lahendusega elamuarendusi rajanud, siis reaalse kogemuse põhjal saan kinnitada, et Thermia maaküttesüsteem ja soojustagastusega ventilatsioon tagavad madalad ülalpidamiskulud“, kinnitas Janar Muttik ja lisas, et „maaküte soojendab kodu ja tarbevett keskmiselt 78% soodsamalt“.

Foto: Everaus Kinnisvara

Ridaelamud ja paarismajad on loft stiilis, st kõrgete lagedega (elutoa osas kuni 5m), suurte akendega ja avatud vahekorrusega. Koos vahekorrusega on ridaelamuboksi suuruseks 90m2 (3 magamistuba + vahekorrus) ja paarismajaosa suuruseks 137,3-140,3m2 (4 magamistuba + vahekorrus). Eramu hõngu lisavad ridaelamutele ja paarismajadele terrassidega suured privaatsed aiad. Seejuures on paarismajaosadel ka eraldi sissepääsuväravad ja ridaelamubokside vahel ala, mis võimaldab liikuda ka keskmistes boksides eesaiast otse tagaaeda siseruume läbimata. Hinna sees on 2 parkimiskohta, millest 1 varikatuse all. 

Moodsas maaküttega kortermajas on 1 kuni 3-toalised korterid, kus avarust lisavad maja esimesel korrusel terrassidega privaatsed aiad ja teisel korrusel suured rõdud, millest enamus on vaatega Pirita jõele. 

Pikaajalise kogemuse ja hea käekirjaga arendaja

EVERAUS Kinnisvara rajab ühtse arhitektuuriga terviklikke elu- ja ärikeskkondi. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab arendaja arenduste kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine ja müük. Arenduste ehitamisel ollakse ühtlasi ka peatöövõtjaks, mis tagab omakorda parima kvaliteedi ja personaalse lähenemise. „Pöörame suurt tähelepanu ehitiste kasutusmugavusele ja arhitektuurile. Ruumilahendused on põhjalikult ja kaalutletult läbi mõeldud. Jälgime, et ehitiste välis- ja siseilmed moodustaksid ühtse modernse terviku“, sõnas Janar Muttik. Ettevõtte omanikel ja juhtidel on pea 15 aastane kinnisvaraarenduste rajamise kogemus.

Vaata äsja valminud paarismaja boksi: 

Loe lisaks www.everaus.ee/lagedikodu

Copy
Tagasi üles