PILDID ⟩ Lõunakeskuse taga asuva tagasihoidliku maja sisu meeldiks isegi pirtsakale Marie Antoinette'ile

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Räni alevikus.
Maja Räni alevikus. Foto: KV.EE

Lõunakeskuse taga Räni alevikus asuv maja ei paista pealevaadates millegi erilisega silma. Ilusa, viisaka ja tagasihoidliku välimusega maja on seest aga vääriline vastane nii mõnelegi paleele. Ka luksusjanuline Marie Antoinette oleks ilmselt sellise elamisega igati rahul.

Ühekorruseline nelja eraldi magamistoaga elamine on ülimalt maitsekalt ja elegantselt sisustatud. Tervet kodu läbib romantikat õhkav sisekujundusjoon. Pehmed värvid, varieeruvad tekstuurid ja rikkalikud kangad on oskuslikult igas toas kasutust leidnud. Ka nipsasjad ei ole juhuslikud, vaid on tähelepanelikult välja valitud ja oma kohale paigutatud. Tegemist on majaga, kuhu sisse kolides on vaja kaasa võtta ainult hambahari ja riided.

Köök-elutuba.
Köök-elutuba. Foto: KV.EE

Majja sisenedes jõuab uus omanik garderoobisüsteemiga koridori, kust vasakule kätt jääb tualett ja kaks magamistuba. Paremale jääb kaks magamistuba, saun koos vannitoaga ning avar köök-elutuba. Elutoast pääseb terrassile, kuhu paistab õhtupäike.

Köök-elutuba.
Köök-elutuba. Foto: KV.EE

Maja kütte- ja soojaveeallikaks on õhk-vesi soojuspump. Vesipõrandaküte läbib tervet elamist. Kõikide ruumide temperatuuri saab eraldi reguleerida, selleks on paigaldatud igasse tuppa termostaat. Talvekuudel jääb küttekulu kõigest 70-90 euro vahemikku.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Elumaja kogupindala on 175,8 ruutmeetrit ning aiaga ümbritsetud kinnistu pindala on 1504 ruutmeetrit, kus asub ka sirguv viljapuuaed. Maja kõrval asub 20,1 ruutmeetri suurune varjualune, mille külge on ehitatud 10,5 ruutmeetrine panipaik. Maja ette mahub parkima korraga neli autot, lisaks üks koht varju all.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Imeilusalt sisustatud maja eest küsitakse 255 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles