Boheemlaslik kodu ajaloolise hõnguga kivimajas või skandinaavia stiilis lihtsus keset rohelust

Copy
Rahvakooli tee 10b
Rahvakooli tee 10b Foto: Eco Advice Kinnisvara

Uue kodu soetamine on küllaltki kallis ja pikk protsess, eriti kui ei teata täpselt, millest ja kuidas alustada. Ja ehkki võib tunduda, et endale selle õige leidmine tähendab tohutut eeltööd, on tegelikult võimalik kinnisvara soetada palju teadlikumalt, riskivabamalt ja säästlikumalt, kui kaasata sellesse protsessi oma ala spetsialistid.

2003. aastast kinnisvaraturul tegutsenud Eco Advice Kinnisvara omab kogemust uute äri- ja elamispindade, kinnisvara arendusprojektide ja mitmete erinevate kinnisvarateenuste alal. Teadlikult väiksematele projektidele keskendudes, kus projekti unikaalsus on suurem ja detailidele on võimalik rohkem tähelepanu pöörata, teatakse nii täpselt, mida klient ootab ja mis küsimustega ta kokku puutuda võib. Kui esmalt alustati projektidega Kadriroru asumis ja Kristiine linnajaos, siis tänaseks on liigutud ka teistesse linnajagudesse ja ka linna piiridest välja. Viimase kaheksa aastaga on lõpetatud 12 erinevat kinnisvaraarenduse projekti ja klientidele üle antud pea 100 kodu, olgu selleks korter, majaosa või elamukrundid. Põhjalikud teadmised objektidest ja kogunenud kogemustepagas võimaldavad Eco Advice Kinnisvara meeskonnal pakkuda uue kodu ostjatele läbimõeldud ja tehniliselt järele proovitud lahendustega objekte. Hetkel on müügis viis uusarendust ja ette valmistuses järgmised viis. Neist mõnda alljärgnevalt põgusalt ka tutvustame.

Kodu imekaunis Kadriorus

Tallinnas on elamupiirkondi, kuhu uut eluaset on keeruline leida. Üks sellistest piirkondadest on Kadriorg. 2021. aasta sügiseks valmib aga Eco Advice Kinnisvara kuue korteriga kortermaja otse Kadrioru südames, Poska tänava ja Kadrioru staadioni vahelisele alale, aadressile Poska 14a.

Poska tänav on imekaunist Kadrioru pargist kõigest paari minuti jalutuskäigu kaugusel. Maja lähedusse jäävad mitmed sportimise võimalused sh Kadrioru tennisekeskus. Muidugi on Kadrioru piirkonnas mitmeid kohvikuid ja baare, sh Luigetiigi Katharinenthal või Gourmet Coffee.

See on kodu inimesele, kes hindab privaatsust keset linna. Maja on kolmekorruseline, pakkudes kodu kuuele perele. Luksusliku siseviimistlusega korterid on 3-7-toalised ja korterite suurused jäävad vahemikku 80-152 m². Kõigi korterite juurde kuulub rõdu või terrass. Kodu veelgi hubasemaks muutmiseks on võimalik korteritesse paigaldada ka kamin. Esimese korruse korterid teeb luksuslikuks isiklik hooviala suurusega rohkem kui 100 m², mis on Kadriorus harukordne lahendus.

Kortermaja pärl on aga kolmas korrus. See vajab ka rohkem aega tutvumiseks, sest võimalusi luksuslikuks eluks on kirjeldamatult palju. Kolmandal on ainult üks privaatne korter, mis on 7-toaline, üle 150 m², terrass 51 m², rõdu 16 m², saun, mitu WC-d, abiruumid jne.

Maja ümbrus on piiratud aiaga ja ehkki auto parkimine on maja välisterritooriumil täiesti olemas, on kõige mugavam Kadriorus liikuda jalgsi või jalgrattaga. Vajadusel on mõne minuti jalutuskäigu kaugusel Weizenbergi tänaval trammid ning Narva maanteel bussipeatused.

Boheemlaslik, skandinaavia või luksuslike mõjutustega ajaloohõnguline stiil — see on Sinu uus kodu Põhja-Tallinnas

Kes peab lugu aga eriilmelisest arhitektuurist, siis Põhja-Tallinna piirkonnas, täpsemalt aadressil Puuvilla 24 on 2021. aasta sügiseks valmimas 10 väga unikaalset ja eriilmelist kodu, mis oma siseviimistluslahendustega loovad kombinatsiooni omanäolistest, ilusatest ja praktilistest korteritest. Puuvilla tänav on rahulik ning suuremast liiklusest ja linnakärast eemal, samas on kõik eluks vajalik infrastruktuur 1-2 kilomeetri raadiuses.

Kortereid pakutakse kolmes lahenduses vastavalt kliendi soovile:

• Boheem – 60ndatest inspireeritud boheemlaslik ja julge interjöör. Värvid, mustrid, kontrastid. Mööbel – 60ndate vormikeel.
• Skandinaavia – Valge, valge, valge... Puhas ja kerge põhjamaine interjöör, skandinaaviapärased detailid ja aksessuaarid.
Upgrade – Luksuslike mõjutustega ajaloohõnguline stiil.

3-korruselise kivimaja korterid on 3-4-toalised, 65-103 m², kõrgete lagedega ning lisaks on neljal korteril personaalne sissepääs, mis on kortermaja puhul üldjuhul haruldane. Parkida saab maja hoovis, majas on gaasiküte ja privaatne hooviala, kus lastele ka mänguväljak.

Kodu linnamürast eemal — see on Vana-Nõmme residents Nõmmel

Kui hindad loodust ja tahaksid linnast eemale, on ideaalseks elukohaks Nõmme. 2021. aasta suvel-sügisel valmiv Vana-Nõmme residents aadressil Idakaare 2a on privaatse hoovialaga uus väike kortermaja viiele perele. Maja asukoht on rohkem kui hea. Nõmme keskus jääb kogu oma iluga paari-kolmesaja meetri kaugusele, Nõmme turg on samuti pea kiviviske kaugusel. Ühistransport on kõikjal, kui nii öelda tohib – raudteepeatus 500 m kaugusel, bussipeatused veelgi lähemal.

Mitmel korteril on personaalne sissepääs ning siseviimistlust saab valida kolme erineva lahenduse vahel: luksuslik linnakorter, Skandinaavia ehe ja Boheemlaslik ilu. Lisaks iseloomustab neid kodusid avarus, hubasus ja vaade haljastatud sisehoovile.

Korter kolmandal korrusel on nagu väiksem maja, mis seob avara planeeringu ning emotsioone lisavad ehedad lahendused, näiteks suur terrass, mis lisab nii ruumi kui valgust kogu korterisse. See on ideaalne perele, kes tahab korteri mugavusi, kuid eramaja privaatsust.

Ridamaja Pirita roheluses

Rahvakooli tee 10b ridamaja paikneb Tallinnas Pirita linnaosas Puhkekodu tee ja Rahvakooli tee vahelises kvartalis, rahvakeeli Pirita-Kose aedlinnas. Maja ümbritsevad ühest küljest osaline kõrghaljastus, teisest küljest eramajad. Piirkonnale on omane stoiline rahu ja aedlinnale omane tasakaalukus. Ridaelamu on ehitatud 5271 m²  maa-alale, kus aedlinna vaikus ja linnakärast eemaloleku tunne on kerged tekkima.

5-toaliste majaosade suurused jäävad vahemikku 135-142 m². Kõikide kodude juurde kuuluvad terrass, kaks panipaika, saun, kamina valmidus ning kvaliteetne siseviimistluslahendus ja -materjalid. Iga majaosa juurde kuuluvad isiklikud hoovialad. Samuti rikastab keskkonda mänguväljak.

Maja valmib suvi-sügis 2021.

Võta aeg maha Viimsi südames

Kõige värskem arendus, mille eelmüük oktoobris algas, asub hinnatud elamupiirkonnas Viimsi südames. Täpsemalt Jasmiini teel, lillenimeliste tänavate vahel aadressil Jasmiini 2 ja 4. Palju rohelust, rahulik ja turvaline elukeskkond, kuhu kaks ridamaja valmivad juba 2021. aasta sügis-talvel. Lähimad toidupoed ja kohvikud jäävad Viimsi ringtee juurde 1,2 km kaugusele. Suuremad kaubanduskeskused ja vabaaja veetmise võimalused avanevad Viimsi-Haabneeme keskustes. Ridamajade vahetus läheduses on bussipeatus Tulbiaia, kust Viimsi valla bussiga on võimalik regulaarselt sõita nii Viimsi keskusesse kui ka kõigisse Viimsi valla suuremate koolide juurde.

4-5-toaliste majaosade üldpinna suurused jäävad vahemikku 115–138 m². Lisaks kahele autokohale on Sinu uues kodus rohkem kui 18 m² suurused terrassid, saun, välised panipaigad ning kvaliteetne siseviimistluslahendus ja -materjalid. Iga majaosa juurde kuuluvad isiklikud hoovialad suurusega 63–449 m².

Kõikide Eco Advice Kinnisvara arendustega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Copy
Tagasi üles