KAE VÄRKI! ⟩ Eesti hotellikett müüb tube kõigest 3 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Kentmanni hotell.
Kentmanni hotell. Foto: Hestia Hotel Group OÜ

Eesti hotellibrändil Hestia täitub novembris kolmas tegevusaasta. Sündmuse tähistamiseks pakub hotell tube kõigest kolme euro eest. Sünnipäevahinnaga tube saab broneerida 3. novembril, kuni tube jätkub. Kusjuures tube saab broneerida nii Tallinna kui ka Riia hotellides. 

Hestia paiskab müüki 1036 standardklassi tuba. Soodushinnaga broneeringuid saab teha aga ainult novembri kuu sees. Kampaaniahind kehtib ühe toa kohta maksimaalselt kahele inimesele üheks ööks.

Hestia Hotel Group tegevjuht Kaisa Mailend selgitab, et pakkumise eesmärk ei ole kasumit teenida: «Eks see on üks sünnipäevahullus ja püüd elavdada linnapuhkust siseturismi osana. Seni ei ole linnapuhkus olnud Eestis ja Lätis kuigi populaarne puhkuse veetmise viis, vaid inimesed soovivad ikka kaugemale reisida. Praegusel piiranguterohkel ajal on tegelikult ka väike keskkonnavahetus kohalikus linnahotellis väga mõnus vaheldus rutiinile. Võtad aega iseendale, oled eemal argitoimetustest või lihtsalt lõõgastud tavapärasest erinevas keskkonnas», selgitab Mailend.

Hotellikett plaanib kõiki hotelle hoida avatuna nii kaua, kui võimalik. «Käesolev aasta on turismisektorile olnud äärmiselt raske ning isegi kui spaa-hotellid on tundnud natukene leebemat käibe kukkumist tänu siseturismile, siis linnahotellides külastajaid napib. Siiski, avasime koheselt peale eriolukorra lõppu kõik Hestia grupi hotellid Eestis ja Lätis ning hoiame külastajatele uksed lahti nii kaua kui võimalik,» võtab Mailend olukorra kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles