DISAINIPÄRL ⟩ Vagiinaküünla edust innustust saanud Gwyneth Paltrow tuli lagedale saialambiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Scanpix/Shutterstock

Oscarivõitjast ärinaise Gwyneth Paltrow elustiilibränd Goop on maha saanud mitmete kummaliste toodetega, mille eest krõbedat hinda küsitakse. Tundub, et staar on end seekord ületanud, kuna küsib juhtmega saiapätsi eest lausa 178 eurot.

Viimati ületas Paltrow elustiilibränd uudisekümnise selle aasta algul, kui müüki jõudsid vagiinalõhnalised küünlad. 64 eurot maksvad küünlad müüdi hetkega maha. Kentsaka küünla edust innustatult tuldi lagedale veel kahe lõhnaga, milleks olid «lõhnab nagu minu orgasm» ja «lõhnab nagu minu abieluvaraleping».

Kummalise trio edu lennutas Paltrow elustiilibrändi stratosfääri. Paltrow on nüüd müüki paisanud uue täiesti absurdse toote. Nimelt müüakse Paltrow elustiilibrändi lehel saialampi. Täpselt nii! Tegemist on baguette'iga, millele on LED-pirnid sisse pistetud ja juhe järgi pandud. Need, kes arvavad, et tegemist on saiaimitatsiooniga eksivad. Tegemist on täiesti pesuehtsa baguette'iga. Süüa Paltrow udupeen lamp ei kõlba, kuna seda on töödeldud kemikaalidega, et see halvaks ei läheks. Äkki sobib selline lamp pagaripoodi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles