RETROLAKS Selle Kakumäe maja sisu sai 90ndatel endale lubada vaid Eesti koorekiht

Kodu.postimees.ee
Copy
Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE

Kakumäel müüakse tõeliselt võimast kivimaja, mille sisu sai omal ajal endale lubada vaid Eesti koorekiht.

Kahekorruseline elamu paistab silma erilise sisu poolest. Siin pole kvaliteetsete materjalidega kokku hoitud! Pea iga ruum on sisustatud uhke täispuitmööbliga. Siseviimistluseski on kasutatud ohtralt puitu nagu näiteks tammeparkett ja -seinapaneelid. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

1997. aastal ehitatud majale lisab nooblit väljanägemist 2,8 meetri kõrgused laed. Tube on selles majas kokku viis. Lisaks leiab siit kaminasaali, aurusauna, panipaigad ja garaaži. 

Koridor.
Koridor. Foto: KV.EE

Hoone esimesel korrusel asub avar elutuba, köök-söögituba ja kabinet. Teisele korrusele jäävad kaks magamistuba ning vannituba. Suures magamistoas on ka kaks garderoobi ning väiksemas magamistoas mahukas panipaik. Trepihallis jääb külaliste kasutada garderoob ja tualettruum. Soklikorrusel asub kaminasaal ja saun, koos pesuruumiga ning garaaž.

Söögituba.
Söögituba. Foto: KV.EE

1987 ruutmeetri suurusel kinnistul asub peale elumaja ka saunamaja, mille puhkeruumis saab sõpradega mõnusalt aega veeta. Saunamajas on ka väike kööginurk, magamistuba ja tualettruum. Maja ees asub ka köetav bassein, mis vajab natuke kõpitsemist.

Trepihall.
Trepihall. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb ägeda maja eest välja käia 600 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles