Disney jagas haruldasi kaadreid Tuhkatriinu lossi sviidist

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Magic Kingdomi teemapark.
Magic Kingdomi teemapark. Foto: Shutterstock

Kas olete unistanud elada päeva kuninganna või printsessi moodi? Floridas asuv Magic Kingdomi teemapark ja seal asuv Tuhkatriinu lossi sviit on õige koht, kus ennast niimoodi tunda.

Magic Kingdomi teemaparki külastades on hea võimalus heita pilk maagilisele sviidile. Sviit, mis asub Tuhkatriinu lossis on nimetatud teemapargi suureks sümboliks. 

Kellel on soov sviidis öö veeta, peab arvestama väikese asjaoluga. Sviidis ööbimine on tasuta, aga ainukene viis seal öö veeta on võitmine erilise loteriiga.

Õnneks jagas Disney sotsiaalmeedias hiljuti videot Tuhkatriinu lossi sviidis tehtud eksklusiivsest tuurist. Intiimne ringkäik saab alguse kuninglikust voodikambrist. Seal on Tuhkatriinu kamina kohal olev portree üks paljudest imetlevatest esemetest.

Seejärel liigub ringkäik edasi sviidi ühte kõige muljetavaldavamasse ruumi: vannituppa. Sealt leiame suurepärase disainiga lühtrite komplekti, mis sarnaneb printsessi krooniga. Lisaks on vannitoas vann, mida ümbritsevad kolm uhket mosaiiki.

Sviitide puhul ootab teid väljaregistreerimisel tõenäoliselt suur toateenindusarve. Tuhkatriinu lossi sviidist väljaregistreerimisel on lugu teine. Kõik, kes on uhkes sviidis öö veetnud, saavad isikliku Tuhkatriinu klaasist kinga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles