Kopp maas! Tabasallu kerkib peagi uus moodne elukvartal

Kodu.postimees.ee
Copy
Uus elukvartal kerkib Tabasalus valmiva riigigümnaasiumi ja moodsa hariduslinnaku naabrusesse.
Uus elukvartal kerkib Tabasalus valmiva riigigümnaasiumi ja moodsa hariduslinnaku naabrusesse. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinna lähinaabruses, Tabasalus sai nurgakivi 102 koduga Tabasalu Kodu elukvartal.

Invego juhi Kristjan-Thor Vähi sõnul edeneb arendus väga kiires tempos, kuna inimesed hindavad Tabasalu juba valmis elukeskkonnana kõrgelt.

Tabasalu südamesse kerkiva uusarenduse vastu on huvi suur, kuna tegemist on esimese omalaadsega mitmekümne aasta jooksul. «Tänaseks on ligi pooled kodudest endale omaniku leidnud ja esimesed pered saavad juba suve lõpus sisse kolida,» rääkis Vähi.

Tabasalu Kodu kvartalisse rajatakse kokku neli ridaelamut ja neli kortermaja, kus on palju suuremaid, peredele sobivaid kolme- kuni viietoalisi kodusid.

Korterid ja ridaelamud on läbimõeldud planeeringutega, ilmakaarte suhtes hästi asetsevad, suurte klaaspindadega ja väga valgusküllased. Ridaelamutes on kuus boksi läbi kahe korruse ning kõikides kolme ja neljakorruselistes kortermajades on liftid. Samuti on pea kõigil kodudel suur rõdu või terrass. Elamukompleksi rajatakse lastele oma mõnus mänguväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles