Lihtne nipp röstri puhastamiseks

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kodumasinad on igapäevaelus meie lahutamatud kaaslased. Hommikul enne tööle minekut röstsaia tehes võime aga märgata röstris palju puru, mis võib mõjutada toidu kvaliteeti. Kuidas ja mis nipiga röster puhtaks saada?

Sotsiaalmeedias koduseid nippe jagav Jessica Haizman soovitab röstri puhastamiseks lihtsat kolmesammulist protsessi. Peale röstri puhastamist maitsevad küpsetatud saiad paremini.

Esiteks tuleb võtta lapp ja puhastada sellega röstrisse sattunud suurem mustus. Eesmärk on pühkida piisavalt tugevalt, et puru kukuks allapoole jäävale alusele. Seejärel võtke purusahtel välja ja visake puru prügikasti. Järgmiseks tuleb üles otsida föön. Fööniga röstrisse õhku puhudes saab eemaldada sinna kinni jäänud väiksemad purutükid, mida muidu hästi kätte ei saa.

Muidugi võib ka röstri lihtsalt lahti võtta ja seda prügikasti kohal tugevalt raputada, kuni kõik puru välja tuleb. Kui aga märkate pisemaid tugevalt kinni jäänud purutükke, siis võite kasutada nende eemaldamiseks fööni, vahendab Apartment Therapy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles