Reese Witherspooni tapeet tekitab fännide hulgas segadust

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Näitleja Reese Witherspoon.
Näitleja Reese Witherspoon. Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Hollywoodi näitlejatari Reese Witherspooni tapeet on viimastel päevadel sotsiaalmeedias palju kõneainet pakkunud. Fännid ja jälgijad on segaduses, mis täpsemalt tapeedi peal kujutatud on. Kas on need virsikud või hoopis apelsinid?

Näitleja postitas hiljuti Instagrami video pealkirjaga «Suunamudija on olla raske,» kus ta üritab selgitada, kuidas pearätti hõlpsasti pähe siduda. Fännidel oli aga Witherspoonile raske keskenduda. Pearäti sidumise nipi asemel jäi inimestele silma hoopis tema vannitoa tapeet, mis nüüd palju kõneainet tekitab.

Raske on öelda, kas Witherspooni vannitoa tapeedi peal on virsikud või apelsinid. Värvuse poolest on tapeet virsiku sarnane, kuid õrnad valged õied vihjavad apelsinidele. Oma silm on kuningas ja valiku, mida igaüks tapeedi peal täpselt näeb peab tegema ise, vahendab Apartment Therapy.

Reese ei pruugi olla ideaalne suunamudija, kuid oma puuviljase tapeediga annab ta inimestele kogu vajaliku inspiratsiooni. Võtke temast eeskuju ja kaunistage ruumid sellel aastal puuviljaste tapeetidega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles