SAARE IDÜLL ⟩ Saaremaal on müüa isikliku vaatetorniga pesapaik

Kodu.postimees.ee
Copy
Rookatusega suvekodu Saaremaal.
Rookatusega suvekodu Saaremaal. Foto: KV.EE

Saaremaal on müüa oma merepiiriga kinnistu. 

Randvere külas on müüa 2006. aastal ehitatud suvemaja, üldpinnaga 210,8 ruutmeetrit. Isikliku merepiiri ja vaatetorniga kinnistu vahetab omanikku 254 500 euroga. 13242-ruutmeetriselt krundilt leiab veel külalistemaja ja sauna, töötoa ja garaaži ning väliköögi. 

Rookatusega suvekodu Saaremaal.
Rookatusega suvekodu Saaremaal. Foto: KV.EE

Rookatusega elamu esimesel korrusel on: avatud köögiga elutuba, magamistuba, saunaruumid ja lisaks suur päikesepoolne terrass. Teiselt korruselt leiab avatud trepihalli pääsuga rõdule ning kaks magamistuba. 

Rookatusega suvekodu Saaremaal.
Rookatusega suvekodu Saaremaal. Foto: KV.EE

Krundil asuv rookatusega külalistemaja-saun on 2010. aastal ehitatud. Majas on läbi kahe korruse kulgev elutuba, WC ja duširuum, sauna eesruum ja leiliruum, kuhu mahub kuni kuus inimest. Teisel korrusel on magamistuba. 

Krundil asuv vaatetorn.
Krundil asuv vaatetorn. Foto: KV.EE

2013. aastal valminud väliköögis on meeleolu loomiseks kamin, soojaveeboiler ja istumisala kuni 12 inimesele. Pakkumise kirsiks tordil on kahtlemata selle vaatetorn, mis pakub hingematvaid vaateid merele ja ümbritsevale loodusele. 

Rookatusega külalistemaja.
Rookatusega külalistemaja. Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva kodu endale ja oma perele, uuri põneva pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks. 

Copy
Tagasi üles