Sisekujundajad annavad nõu: kuidas luua koju rohkem privaatsust

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Viimase aasta jooksul on toakaaslaste või pereliikmetega koos elamine meile õpetanud, kui oluline on privaatsus. Kuna kodudest on saanud lisaks veel kontori- ja meelelahutusruumid, võiksite koju valmistada väikese nurga, kus ennast rahulikult tunda.

Unistate kodus olevast nurgast, kus saaksite nautida vajalikku aega? Siin on kolm sisekujundajate näpunäidet suurema privaatsuse loomiseks kodustes ruumides.

Moodne hõljuv sein

Ruumis, kus pole avatud kontseptsiooniga seinu on hõljuva seina loomine parim lahendus. Selle ruumis olemasolu viib teid töö- või lõõgastusrežiimi, mis on 2021. aastal esmatähtis. Hõljuv kunstsein on valmistatud õhukeseks lõigatud puitpaneelidest või kergest plastplekist. See võib aidata kujundada privaatsust, mis aitab teil kodus lõõgastuda erinevate tegevuste vahel.

Kasutage avatud ruumi sulgemiseks kardinaid

Sisekujundajate sõnul võivad lakke paigaldatud kardinad olla mitmekülgsed ruumijagajad, mis pakuvad visuaalset privaatsust. Privaatsuse tagamiseks võite kardinad vajadusel ette tõmmata ning need hiljem uuesti avada. Parim osa kardinate puhul on, et need ei nõua suurt eelarvet. Erinevates poodides ringi käies leiate endale kõige parema ja sobilikuma variandi, alustades kardina kinnitustest kuni selle värvini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles