Ehitus- ja sisustusmessid sel kevadel ei toimu

Kodu.postimees.ee
Copy
Sisustusmess Interjöör 2017.
Sisustusmess Interjöör 2017. Foto: Sander Ilvest / Postimees

23.–25.  aprillini ja 12.–15. maini Eesti Näituste messikeskuses toimuma pidanud messid «Eesti ehitab 2021» ja «Interjöör 2021» sel kevadel ei toimu.  Messide asemel ootab huvilisi  26.– 28. augustil Tallinna ehitus- ja sisustusmess. 

Eesti Näituste AS võttis vastu otsuse mitte korraldada sel kevadel traditsioonilisi ehitus- ja sisustusmesse «Eesti Ehitab» ja «Interjöör» ning korraldada sügise hakul Tallinna ehitus- ja sisutusmess.

Messide projektijuhtide Epp Sultsmanni ja Rano Normatova sõnul ei tulnud otsus juba teist kevadet messid ära jätta kergelt, arvestades, et tegemist on oma valdkonna suurimate erialamessidega Eestis, mis on olulisel kohal paljude ettevõtete turundusplaanides ning omavad ka arvestatavat rahvusvahelist kandepinda.

«Kaalusime ka viimase aasta jooksul kogu Euroopas laialdaselt praktiseeritud  võimalust viia messid virtuaalkeskkonda, kuid tagasiside meie klientidelt  andis ka keerulises oludes  kindla eelistuse kontaktmessile, mistõttu pidasime vajalikuks  ühendada jõud uue projekti ellu kutsumiseks ajale, mil epidemioloogiline olukord on eeldatavalt stabiliseerunud,» sõnas Epp Sultsmann

Tallinna ehitus- ja sisustusmess toimub Eesti Näituste messikeskuses 26.- 28. augustil ning ühendab endas messide «Eesti Ehitab« ja «Interjöör» parimaid traditsioone ning korralduskogemust. 

Messid «Eesti ehitab» ja «Interjöör» on plaanis korraldada taas harjumuspärastel aegadel 2022. aasta kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles