NAGU ÖÖ JA PÄEV ⟩ TikToki koristuskuninganna muutis vanapaari kodu taas elamiskõlblikuks

Kodu.postimees.ee
Copy
TikToki koristuskuninganna muutis vanapaari kodu taas elamiskõlblikuks.
TikToki koristuskuninganna muutis vanapaari kodu taas elamiskõlblikuks. Foto: Kuvatõmmised TikToki videotest / Elu24 kollaaž

TikTokis tuntust kogunud koristuskuninganna tõttas appi vanapaarile, kes ei suutnud oma kodu iseseisvalt enam puhtana hoida. Olgu öeldud, et tulemus on hämmastav!

Koristusfanaatik, kes on TikTokis tuntud kui @aurikatariina, läks appi vanapaarile, kelle kodus valitses korralik kaos. «Nad on kaheksakümnendates eluaastates, kuid pole kedagi, kes neid aitaks,» jagas naine veidi paari tausta.

Südantsoojendavas videos, mida on tänaseks vaadatud juba üle 17 miljoni korra, näeb roosade kummikinnaste ja prügikottidega varustatud «koristuskuningannat» imesid tegemas.

Alustuseks viskas ta külmkapist välja kõik tühjad ümbrised ja aegunud toidud. Seejärel eemaldas ta riiuleid katva tõrksa mustuse.

Samuti näitas ta, milline nägi pliidi kohal olev kubu välja enne ja pärast selle puhastamist. Vaatajad ei suutnud oma silmi uskuda, kui selgus, et täiesti läbipaistmatu kate oli tegelikult klaasist. «Mul reaalselt vajus suu lahti, kui ma seda nägin,» tõdes üks.

@aurikatariina

This lovely was crying from happiness ???? I just LOVE to help people ❤️ ##elderly ##helping ##homecleaning ##takecare ##satisfya ##satisfyingvideo

♬ Home - Edith Whiskers

«See oli kõigi aegade kõige rõõmustavam koristuspäev,» kirjutas võrdluspilte jaganud TikTokker ise ja lisas: «Mu süda sulas, kui see armas proua õnnest nuttis.»

Auri tegu liigutas paljusid inimesi.

«Tänan Jumalat hämmastavate hingede eest nagu sina. Sa oled ilus inimene,» kirjutas üks. «See oli imeline. Ma näen, kuidas selline asi juhtuda võib. Ma jäin ise hiljuti invaliidiks... Arvasin, et suudan sammu pidada. Tegelikult ei suuda ja selle aktsepteerimine oli raske,» lisas teine.

«See on nii kurb, et eakad inimesed niimoodi elavad. Vajame süsteemi, mis kindlustaks, et seda ei juhtu,» märkis kolmas.

Tegelikult ei piirdunud tiktokker sugugi vaid köögiga. Teises osas näeb, et puhtaks said ka näiteks vannituba ja magamistuba:

@aurikatariina

Helping the elderly part 2 ??✨? I love to do this!! ##takecare ##lovingtiktok ##satisfaction ##satisfyingvideo ##satisfy ##dusty ##cleaningtiktok

♬ Alone (Blazars Remix) - Alan Walker
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles